Er komt steeds meer informatie beschikbaar over natuur en milieu in Suriname. Handig voor het schrijven van scripties of het voorbereiden van een spreekbeurt.
Milieukrant van DWTonline.com, 25/02/2008.

Er komt steeds meer informatie beschikbaar over natuur en milieu in Suriname.
Denk aan de volgende bronnen:

-Wekelijks televisie-item van WWG Guianas Zondags 16.00 uur kan. 12 stad/kan. 13 Nickerie (twee programma's per maand, met een herhaling op de volgende zondag) Deze filmpjes zijn beschikbaar voor scholen en andere belangstellenden. Je kan contact opnemen met WWF Guianas, 422357, en vragen naar Jerrel Pinas.

-Wekelijks radioprogramma van WWG Guianas Zondags Radio 10, nieuwsblok 12.00-13.00 uur Met de herhaling donderdags 18.30 uur

-WWF Guianas website www.wwfguianas.org

-Stichting voor een Schoon Suriname www.svss.nl  
De laatste is interactief, er is gelegenheid, en zelfs de uitnodiging, om informatie aan deze website toe te voegen. Dus niet alleen het consumeren maar ook het produceren van informatie. Met behulp van een korte handleiding van een A4tje kan je zelf op elk moment een tekst op de site zetten. Hiervoor hoef je alleen een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .(e-mailadres is ook te vinden op de site) Je ontvangt dan van de webmaster een mailtje met een gebruikersnaam en wachtwoord en een korte handleiding. Wil je slechts eenmalig een berichtje op de site zetten, dan kan je gewoon een mailtje sturen naar bovenstaand e-mailadres. Denk dan wel aan de bronvermelding.